Speciaal voor jou

Sponsoring:

SAM wordt gesponsord door verschillende bedrijven en organisaties. 

Een fantastisch voorbeeld van sponsoring vond plaats op 22 juni 2014: het hardloop evenement van Doetinchem. De D'Run. In totaal deden er zo'n 1800 deelnemers mee aan deze eerste editie. De opbrengst van D'Run, het mooie bedrag van € 15.000,--, werd overhandigd aan de voorzitter van onze Stichting. De Stichting bedankt allen die hebben meegewerkt aan dit mooie resultaat.


 

Motieven om SAM te sponsoren zijn:

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent oog hebben voor de effecten van uw bedrijfsactiviteiten op de maatschappij. Bedrijven laten hun betrokkenheid zien in de lokale samenleving door SAM te ondersteunen. Betrokkenheid door een school te ondersteunen die 'speciale' zorg biedt aan kinderen op leergebied en/of gedragsbied. Maatschappelijke betrokkenheid te tonen door leerlingen te steunen waarbij het leren niet altijd vanzelfsprekend gaat. 
Investeren in de toekomst!

Reclame
Gemiddeld zitten zo'n 300 leerlingen op SAM uit de wijde omgeving van Doetinchem (een regioschool). Onze leerlingen komen uit Doetinchem en plaatsen in een straal van zo'n 20 km rond Doetinchem. Een bedrijf bereikt dus een flink een aantal kinderen, ouders, familieleden in een vrij groot gebied.
(Doesburg, Steenderen, Drempt, Hummelo, Langerak, Hengelo, Keijenborg, Zelhem, Varsseveld, Gaanderen, Terborg, Silvolde, Ulft, Gendringen, 's Heerenberg, Stokkum, Zeddam, Braamt, Kilder, Beek, Wehl, Didam, Loil, en nog een aantal andere kleinere dorpen rondom Doetinchem).

Interesse
Heeft u interesse om het speciaal basisonderwijs in Doetinchem en omstreken ook te steunen? Dat kan! De Stichting Vrienden van SAM heeft daarvoor verschillende mogelijkheden ontwikkeld. Mogelijk heeft u een eigen uniek idee hiervoor. U kunt onze Stichting bereiken via Paula Ebbers van SBO SAM, telefoon (0314) 34 19 16 of via mail p.ebbers@sbosam.nl

Facebook/VriendenvanSAM